Kipróbáltam és be is vált

Az apple termékek használói jól tudják, hogy rengeteg előnye van ezeknek a termékeknek, a könnyű kezelhetőség, az egyes eszközök közti hihetetlen gyors és munka nélküli kommunikáció, a szépség és elegancia, és sorolhatnám tovább. Van azonban számos olyan tulajdonságuk is, ami nem igazán a felhasználóbarát kategóriába sorolható. Ilyen például, hogy nagyon gyorsan melegszenek ezek a készülékek. És hát, hogy is mondjam, a hideget sem annyira jól viselik. Nyáron tehát nem tudok olyan telefontartót használni a kocsiban, ami az ablakba van helyezve, mert túlmelegszik és egy idő után használhatatlan télen pedig pont, hogy nagyon hideg van neki.

Éppen ezért keresgélni kezdtem olyan telefontartót, amit a szellőző rácsra lehet tenni, de nem igazán jártam sikerrel egyikkel sem. Volt, ami nem tartotta jól magát a rácson, volt amibe a telefonom nem illeszkedett jól és egy-egy nagyobb gödör vagy zökkenő hatására kiesett belőle, volt amibe annyira nehezen tudtam bele tenni a készüléket hogy minden indulás kész szenvedés lett.

Az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy nézzek szét a gold media oldalán a telefon tartozékok kategóriában, mert ő látott ott nagyon jó dolgokat és szerinte erre is lesz megoldás, mert ez az oldal egyszerűen zseniális, rengeteg mindent be lehet szerezni rajta. És így is lett. Találtam egy telefontartót, amit gyorsan meg is rendeltem és már meg is érkezett. Azt kell mondjam, hogy tökéletes. Könnyen bele tudom tenni a készüléket és egy pillanat alatt ki is tudom szedni, ha gyorsan szükség lenne rá, de jól tart és soha nem volt probléma azzal, hogy leesett volna vagy kiesett volna belőle a telefon. Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, és biztos, hogy rengeteg mindent fogok még innen rendelni.

Leave a Comment