Valamikor el kell kezdeni az online jelenlétet. A legjobb, mielőbb!

Manapság már mindenki a neten keres mindent és ott tájékozódik, mielőtt bármerre is elindulna, vagy bármilyen szolgáltatást venne igénybe, esetleg bármilyen terméket vásárolna. Nincs ezzel gond, sőt, megkönnyítette mindenkinek az életét és az azonnali információk sok mindenben segítségünkre vannak. Így működik manapság a világ és tulajdonképpen én is így működök.

Valamikor el kell kezdeni az online jelenlétet. A legjobb, mielőbb!

De valahogy ez a vállalkozásomban évekig nem jelent meg. Mármint fent voltunk neten és volt saját normális weboldalunk, de nem igazan találták meg és már eléggé régi is volt. Eljárt felette az idő, de valahogy mindig halogattam az új weboldal projektet. Míg aztán nem kezdődött el ez a vírusos időszak. Így már volt sajnos időm ezen gondolkozni, és arra jutottam, hogy a legjobb az lesz, ha megújulunk teljesen, szakértők által. Így egy barátom ajánlására felkerestem a PWK.hu csapatát, akik a weboldal készítés egyik legjobb hazai csapata, hogy segítsenek ebben a megújulásos projektben.

Ez volt a legjobb döntés így visszagondolva, mert az egész folyamat gyorsan ment le, emellett egy teljesen korrekt csapatot ismerhettem meg, akik mindenben segítségemre voltak. Az egész folyamat komolyan át volt gondolva és minden tervezetten flottul működött.

Talán csak azt bánom, hogy nem előbb fogtam bele ebbe az egészbe, mert az új oldallal már jött két igencsak ígéretes érdeklődés is. Ha ezekből üzlet lesz, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor már sokszorosan meg is térült a befektetésünk. Persze tudom, hogy ez nem mindenkinek menne ennyire gyorsan és a célpiactól, terméktől szolgáltatástól is függ, de azért hozzá kell tennem azt is, hogy hozzánk ennyire könnyen nem jönnek új üzletek sem, ettől komolyabb elköteleződésről van szó. Ezért is nagy szó a rövid idő alatti két komoly érdeklődő.

Leave a Comment