A barátnőm ajánlása

Nekem világ életemben androidos készülékeim voltak, de most megtört a jég és vettem egy iphone telefont. Azt kell mondjam, hogy egyszerűen nem tudom, hogy miért csak most léptem ezt meg. Hihetetlen könnyű és gyors a telefon használata, kényelmes és még gyönyörű is. A letisztult formái, a színe, az anyaga. Imádom minden kis részletét. Ebből kiindulva történt az, hogy nem olyan régen megvettem életem első mac gépét is. Hát azt kell mondjam, hogy ennek kicsit több idő kell hogy megszokjam a használatát, de az már most nagyon tetszik és egészen elképesztő számomra, hogy mennyire gyorsan és jól, na és persze egyszerűen kommunikál a telefonom és a számítógép. Imádom hogy nem kell semmilyen kábel, egyszerűen csak csinálok egy képet a telefonommal és már használhatom is a gépen.

Igen ám, de azt is tudom, hogy bármilyen szépek ezek az eszközök, védelemre szorulnak, mert nagyon gyorsan sérülnek. Törnek, karcolódnak, arról nem is beszélve, hogy egy-egy esés vagy ejtés végzetes károkat okozhat bennük. A telefonomon van is tok, most is, és fólia is a kijelzőn, de a mac még nem kapott ilyen védelmet. Na nem azért, mertnem kerestem volna, hanem mert egészen egyszerűen nem találtam semmi olyat, ami megfelelően védett volna és még szép is lett volna. Vagy legalább annyira esztétikus, hogy azt tudjam mondani, hogy el tudom fogadni a hordozáshoz legalább. Még ha az irodában vagy a tárgyalások alkalmával le is veszem róla. Még ilyet se találtam.

Éppen erről panaszkodtam az egyik barátnőmnek, aki azt javasolta, hogy keressem fel a https://macbooktok.hu/ oldalt, mert ő nem olyan régen rendelt innen a férjének egy tokot és nagyon meg van vele elégedve. Gyönyörű és nagyon jó minőségű az anyaga, és tökéletesen illeszkedik a gép tiszta és szép formáihoz is. Nekem se kellett több, fel is kerestem az oldalt és már meg is rendeltem a tökéletes tokot. Már alig várom hogy megérkezzen és gyönyörű kiegészítője és védelmezője legyen a gépemnek.

Leave a Comment