Érdemes megkeresni a profi szolgáltatót

Az ember egy főiskolán, egyetemen ülve arról álmodik, hogy amint diplomával a kezében kilép az ajtón, elindul karrierje útján. Én kezdetben igazán jól vettem a feladatokat. Szorgalmas voltam, szépen tanultam, amit csak tudtam a kollégáktól, főnököktől egyaránt. Elérkeztem a karrierem csúcspontjának tekinthető ügyvezetői pozíció megpályázásához. Itt már az embernek, ahogyan nekem is, kicsit összeszorul a gyomra. Nagy a felelősség és nagy az elvárás, ám nagy a pozíció és feladatkör által kínált lehetőség is. Mit tehet tehát az ember, megpályázza, és esetemben jó végződéssel, el is nyeri a pozíciót.

Beleül a vezetői székbe és rázuhan megannyi feladat, kérdés, tevékenység, rossz berögzült vállalati kultúra és irányítás, kijavítandó folyamtok és szabályzatok sora. Egyáltalán nem könnyű a feladat, de hát ezt tudhatta előre aki ilyen pozícióra hajtja a fejét.

Mit lehet azonban tenni, hogy ne csak feladat maradjon, hanem szépen meg is tudjuk válósítani a változtatásokat, anélkül, hogy önmagunk emberként kimerüljünk és kiégjünk már a munka megkezdésének elején? A kulcsa a szolgáltatókban van. Számos olyan szolgáltató van, aki hatalmas segítséget jelenthet számunkra, csak meg kell őket találni.

Számomra a tűz – és munkavédelem területe volt az a fekete folt, amelyre őszintén szólva sok energiát és időt nem akartam áldozni, hiszen bőven volt annak máshol helye. Mégis fontos volt azonban, hogy olyan szolgáltatást kapjak a kiválasztott cégtől, amely a szokásos „le kell tudni mert kötelező rossz” hozzáállástól eltérő módon áll a feladatkörhöz. Eltökélt célom volt, hogy nem szeretnék sablon dokumentumokat látni az általam vezetett vállalat egyetlen területén érintően sem.

Hosszasan kellett keresgélnem, azt gondoltam, egyszerűbb lesz olyan céget találni aki ez igényemet ki tudja szolgálni, ám bizony szükség volt számos szolgáltató ajánlatának elutasítására ahhoz, hogy megtaláljam a https://tsrsafety.hu/ céget. Megérte azonban a fáradozás, mert az általuk nyújtott szolgáltatás maximálisan kielégíti minden igényemet. Profin, maximális szakami tapasztalattal és tudással, átfogó tevékenységet nyújtanak számomra mind a tűzvédelem mind a munkavédelem területét illetően. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha nem csak a törvényileg kötelező elemeket akarják letudni a feladatokat illetően, hanem biztonságban szeretnék tudni vállalatukat minimális idő és energiaráfordítással.

Leave a Comment