Minél tovább ünnepi

A mindennapok a ruháinkat viselik meg legjobban. Leönthetjük, leehetjük, összekenhetjük, vagy elég esős időben, az út szélén várakozva egy száguldó autó és tuti, hogy beterít minket a sár. A mindennapi mosások során elkezdenek fokozatosan kifakulni és szépen sorba az ünnepi ruháinkból hétköznapiak lesznek, majd egy idő után otthoniak. Ugyanez igaz a cipőinkre is. A sarat, a vizet, az egyéb szennyeződéseket könnyen megtaláljuk velük, nem beszélve az aszfalttól való kopásról.

Sokan úgy gondolják, hogy ha autóban ülünk, akkor a cipőink és a ruháink is biztonságban vannak, pedig ez nem igaz, hiszen a ruházatunkat ugyanúgy leönthetjük vagy leehetjük. Lábbelinkre pedig az autókárpit, illetve a gumiszőnyeg jelent veszélyt, amikor vezetés közben felváltva nyomkodjuk a pedálokat. Sajnos olyan foltokat hagynak maguk után, a kopásról már nem is beszélve, amivel nem tudunk mit kezdeni. Ezt hivatott megelőzni a Heelgood, elasztikus sarokvédőivel, melyek segítségével, a külső mechanikai hatásoktól védhetjük cipőinket vezetés közben. Felhelyezése nagyon egyszerű és minden cipőre rásimul, így nem jelent problémát, hogy magas sarkúban, vagy sportcipőben vezetünk. Különböző színekben kapható, így még akár öltözékünkhöz is passzolhat, ha szeretnénk.

Ez egy igazán praktikus segítség ahhoz, hogy ne kerüljenek idő előtt új cipőink otthoni használatba. Nagyszerű ajándék is lehet szeretteinknek, akik biztos, hogy ki fogják használni majd.  Védjük cipőinket, hiszen ők is védenek minket a mindennapok során. Mindemellett ők nyújtják azt a kényelmet, amit megérdemlünk, ebben a rohanó világban.

Leave a Comment