Ha bajban lennél

Én nem igen szoktam ajánlásokat tenni, mert sajnos vagy nem sajnos, nagyon sokszor megégettem már magam ezzel. Ajánlottam már sok barátomat munkára, de partneremet is munkáltatónak, és annál rosszabb talán nincs is, mint az általam jó munkaerőnek gondolt barát és a jó partnernek és munkáltatónak gondolt cég között állni, és hallgatni, ahogy minkettő a saját elégedetlen sztoriját nyomja felénk, és mi persze nem tudunk dönteni, csak nagyon kellemetlenül érezzük magunkat. Én párszor kerültem már ilyen helyzetbe, és nem szeretnék többet, ezért tényleg csak akkor adok ajánlást bármiről vagy bárkiről bárhová, ha azért tűzbe tudom tenni a kezem, és saját tapasztalat is van részemről.

Ilyen például az iszereles csapata. Ők iphone telefonok szervizelésével foglalkoznak, kijelzőcsere, akkumulátor csere, felújítás, szoftveres problémák és még sorolhatnám mennyi mindenre megoldást tudnak kínálni, nagyon gyorsan, jó áron és hihetetlen szakmai precizitással. Számtalanszor fordultam már hozzájuk segítségért, mert amikor a kisfiam megszületett mondanom sem kell, hogy a telefonok sokszor pórul jártak, és mindig nagyon korrektül, lelkiismeretes munkával és gyorsan a segítségünkre siettek. Pedig nekem nagyvállalati vezetőként nagyon sok olyan adat van a telefonomon ami egyrészt létszükséglet, másrészt pedig nagyon nem lenne jó, ha nem megfelelő kezekbe kerülne. Mindig is nagyon megbízható csapat volt, és ez nem is változott semmit most sem, amikor céges adatok előnyerésében kellett segítséget kérnem tőlük és nagyon korrekten álltak mindvégig a feladathoz.

Ezek után annyira megbízom bennük, hogy bárkinek ajánlani tudom őket, mert biztosan nem fog csalódni sem a munkájuk eredményében, sem hozzáállásukban, sem egyéb dolgaikban, még a fogadtatásban sem. Ők a legjobbak a piacon, ki merem ezt jelenteni, és azt gondolom, hogy legmegbízhatóbbak is egyben.

Leave a Comment