Megoldás a tavaszi kellemetlenségekre

Tavasszal minden kirügyezik! Igen, sajnos az arcbőrünk is, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Hiába van jótékony hatással az arcbőrünkre a kellemes tavaszi napfény, ezáltal a bőrünk szarurétege megvastagszik, így a kellemetlen pattanásoknak ismét van esélyük bepirosítani az arcunkat.

A nyár beköszönte előtt még elejét vehetjük a begyulladt pórusokkal tarkított bőrnek. Nagy melegben nem minden jellegű kezelés ajánlott, ezért érdemes mihamarabb felkeresni egy igényes budapesti kozmetikát, hogy mihamarabb megkapja az arcunk, amit megérdemel, legyen szó tinikezelésről, arctisztító kezelésről, vagy a manapság nagyon népszerű hydrodermabráziós kezelésről, ami apró vízsugarak segítségével tisztítja és hidratálja valamennyi arctípust.

Ha már a nyár így közeleg, érdemes más problémás testrészekre is gondolni és akár egy időponton belül két kezelést is beiktatni. Sokaknak külön tisztítást és ápolást igényel a háton található bőrfelület, ami a melegebb időkben egyre gyakrabban kezd megtelni pattanásokkal, mitesszerekkel.Ez a probléma nyáron, a bikini szezonban különösen előnytelen, kivágott ruhákban és fürdődresszben sem tudjuk elrejteni a piros pontokat. Az arc és a hát kezelést letudva viszont magabiztosan várhatjuk az egyre kellemesebb időjárást.

Megfelelő, folytonos otthoni tisztítással és ápolással pedig sokáig fenntartható a “tiszta” állapot és ha igazán szerencsés arctípusunk van, elég lesz legközelebb ősszel bejelentkezni egy újabb tisztító és hidratáló kúrára a zord téli idő előtt.

Leave a Comment