Esküvői emlékek

Videót az esküvőről?

Ugye mindenkinek megvan az az élmény a kilencvenes-kétezres évekből, amikor az esküvőkön valamelyik férfi családtag vagy barát videokamerával járkál körbe a vendégek között, hogy megörökítsen az ifjú pár eskütételétől kezdve a koccintásokon át a menyasszonytáncig minden egyes pillanatot? A végeredmény általában egy nagyon kedves felvétel, homályos fejekkel, amik eltakarják a lényeget, mégis mindenki évről évre szívesen nézi meg a felvételt, együtt felidézve a vicces vagy megható jeleneteket. Az életünkből kiragadott felvételek tényleg az adott pillanatba visznek minket vissza, az idő múlásával pedig az emlékezés egyre fontosabb lesz.

Szerencsére a technika már sokat fejlődött azóta és jobb eszközök állnak rendelkezésre a videofelvétel készítés terén is. Az esküvői fotós és videós megrendelése pedig már nem luxuskategória, a jól átgondolt költségvetésbe prímán belefér egy jó szolgáltatás annak érdekében, hogy emlékeitek évtizedekkel később is minőségi formában legyenek visszaidézhetők. Egy videó remek kiegészítése lehet a fotósorozatnak, mert néhány emlék felvételen tud csak tovább élni igazán.

A két lehetőség még nagyobb összhangot kap, ha egy összeszokott páros készíti mindezeket. Ha az https://eskuvoskepek.hu/ csapatát választjátok, profizmust, hozzátok illő koncepciókat és egy remek csapatot kaptok, meg persze rengeteg minőségi fényképet és egy esküvői filmet, a legszebb pillanataitokkal, garantáltan belógó fejtetők nélkül. Távoli szeretteiteknek, barátaitoknak is igazi ajándék lehet egy igényesen elkészített esküvői kisfilm, akkor is, ha esetleg néhányan nem tudnak jelen lenni az eseményen.

Leave a Comment