Külön szakterület

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy a gyerekkori álmom megvalósítom, és a munkám mellé egy mellék szálként egyedi ékszereket fogok gyártani. Mindig is szerettem a kézműves dolgokat, de egy ideje azt veszem észre, hogy nem csak hogy én szeretem, valahogy az élet is egyre inkább e felé terel engem. Egyre több megrendelésem van, egyre többen szeretnék az általam megalkotott gyönyörűségeket a nyakukban hordani vagy az ujjukra húzni. Én természetesen ennek nagyon örülök, de még mindig nem merem otthagyni a meglévő munkahelyemet, mert a megélhetést mindenképp biztosítani szeretném a családom számára. Így azonban nem nagyon tudok olyan fórumokra járni, ahol értékesíteni tudnám ezeket az ékszereket. A párom pedig erre kitalálta, hogy csináljunk egy weboldalt, ahol fel tudjuk ezeket a gyönyörű ékszereket sorakoztatni, és mindenki kedvére tud választani közülük. Így is lett, bele is kezdtünk a kialakításba, és már nagyon jól haladunk, a vége felé járunk.

Készen van a design, a színhasználat és a formavilág is kialakításra került, megvannak a szükséges szövegek, vagyis minden, ami ahhoz szükséges, hogy egy tökéletes fórumot tudjak az ékszereknek biztosítani, hogy új gazdára találhassanak. Igen ám, de szükség van még egy nagyon fontos dologra, ami nélkül a weboldal használhatatlan, fotókra.

A termékfotózás azonban, mint megtudtam, a fotós társadalom körében is egy külön szakterület, amihez érteni kell, sőt külön felszerelés is szükséges hozzá, amely nélkül nem lesznek a képek tökéletesek. Én hála a jó égnek megtaláltam a szikyfoto szolgáltatását, ami tökéletes segítséget nyújt ehhez számomra. A képeik tökéletesek és gyönyörűek, és hihetetlen gördülékeny és könnyű a közös munka. Mindenkinek csak ajánlani tudom Pétert és a fotóit, akinek tökéletes és gyönyörű képekre van szüksége, amik alapján a vásárlók biztonsággal tudnak választani a termékek közül.

Leave a Comment