A fiam telefonja

A gyerekek rengeteg dologról lehetnek híresek. Például, hogy hisztisek vagy hogy túl nyugodtak, hogy rendszeretők, vagy állandóan elhagyják a cuccaikat, hogy harsányak vagy nagyon szótlanok, hogy katonás szófogadók vagy renitens bajkeverők. Egy biztos, olyan gyerek szerintem nincs még egy, aki úgy vigyáz a telefonjára, mint az én fiam az övére. Hihetetlen ez a gyerek. Pedig nagyon fiatal.

Most tudom, hogy sok anyuka megkövezne ezért, de hat éves és saját telefonja van. Hogy miért? Mert versenyszerűen focizik. Egy iskolai válogatott csapatban játszi és sportiskolába jár, tehát nem mindig lehetünk ott sem a versenyeken sem pedig az edzéseken, és bizony bármi történik én szeretném, ha el tudna minket érni. És ő érti is ezt, és nagyon okosan és ügyesen bánik is a telefonjával. Sosem volt ebből problémánk. Azt gondolom nem is lesz.

És tényleg mindig nagyon vigyázott rá, soha semmi probléma nem történt vele, pedig előre kerestünk egy olyan szervizt, a https://xiaomiszervizshop.hu/ csapatot, akik ismerik ennek a telefonnak minden titkát, és bármiben tudnak segíteni, rövid vállalási határidővel. Kijelzőcsere, üvegfólia, bármilyen szoftveres működésbéli hiba nekik nem leküzdhetetlen akadály.

Valamelyik nap belátogattunk, mert az üvegfóliát már le kellett cserélni, mert felhólyagosodott, és egyik szervizes se hitt a fülének amikor meghallotta, hogy mit sportol a gyerek, hogy hány éves, és hogy még soha semmi baja nem volt a telefonjának. Ami pedig a legmegdöbbentőbb volt, hogy láttam a gyerekemen, hogy igazán büszke erre, és főleg magára. Ekkor jöttem rá, hogy ő tényleg tudatosan figyel erre, és a telefonjára, és nem pedig a véletlen műve, vagy a szerencséje ami ezt kialakította. Azért mindenesetre megnyugvással tölt el, hogy van a hátunk mögött egy ilyen szuper csapat, akik segítségére mindig számíthatunk.

Leave a Comment