A nyári szezon elengedhetetlen kellékei egy neszesszerben

A nyarat szinte mindenki nagy izgalommal várja, ugyanis ez az az időszak, amikor az ember a legtöbbet mozdul ki otthonról utazások, strandolások és egyéb szabadidős tevékenységek alkalmával. Ezért nem árt, ha nyárra állandósítunk magunknak egy nagyobb neszeszert, amit utazáshoz csak le kell kapnunk a polcról és már indulhatnak is a kalandok. Garantáltan nem érnek meglepetések, ha jól bevált avonos termékeket választasz és mindegyiket magadnál tartod.

Nyáron rengeteg természetes fényforrásból töltődhetünk, de mivel a jóból is megárt a sok, néha pórul járunk, ha túl sokat tartózkodunk a napon és nem gondoskodunk jó előre a bőrünk védelméről. Tehát az abszolút első kellék a magas faktorú naptej kell hogy legyen. Ha a barnulás is cél, a kevésbé veszélyes időszakokra betehetünk egy alacsonyabb faktorszámú naptejet is a neszeszerbe.

A rengeteg vízközeli élmény miatt hajlamos kiszáradni a bőrünk, ezért nem árt, ha mindig van nálunk hidratálókrém is egy kis tégelyben.

Nyáron a mezítlábas, papucsos, szandálos időszakban egy fokkal jobban oda kell figyelnünk a lábunk ápoltságára, a sarkunk ugyanis sokkal hamarabb kirepedezik, a körömlakk pedig láthatóan hamar lekopik. Ezért bőrpuhító krémet, körömlakkot és körömlakklemosót mindenképpen tegyünk be a táskánkba.

A sminkelés nyáron problémásabb, alapozót nem nagyon érdemes használni, de nem árt ha egy kis púder van nálunk, az izzasztó melegben a piros foltokat inkább ezzel érdemes palástolni, a vízálló szempillaspirál pedig szintén fontos kellék.

A csomagot addig lehet bővíteni, ameddig akarjuk, de túl nagy méretet nem érdemes vinni, ne foglalja el a helyet a vagány nyári ruhák és csinos szandálok elől a tetemes nagyságú neszeszer.

Leave a Comment