A férjem nehéz helyzetei

A férfiakra rengeteg jelzőt tudnék mondani, ami kritizálja őket, és persze ebből a szempontból a nők sem másak, mert tökéletes ember nincs, és az egyik tábor mindig más jellemzőkben van nehezebb helyzetben mint a másik, és ez így teljesen normális is, de kifejezetten a férjem személyiségére bizony már tudnék cifrább dolgokat mondani. Ő ugyanis hihetetlen nyugodt típus, iszonyatosan szereti a családját, és a barátaiért is mindent megtenne, de van egy-egy olyan esemény vagy alkalom az évben, amikor bár egy váratlan negatív esemény miatt, de teljesen indokolatlanul kiborul, és olyannyira elveszti a fejét és a kedvét bármihez, hogy egyszerűen nem tudom kirángatni napokig ebből a rosszkedvű és feszült állapotból. Persze értem én, hogy feszültséget szül egy-egy olyan dolog az ember életében amikor nehéz helyzetbe kerül, de azért vagyunk egymás mellett, hogy segítsük a másikat, és ilyenkor nagyon nehezen viselem, hogy ebben az egy-egy időszakban még nekem sem nagyon hagyja hogy mellette legyek.

A legutóbb például az ipad készülékét ejtette le véletlen, és persze darabokra tört a kijelzője. A munkájához is használja a készüléket, és értettem, hogy nagyon kellemetlen, és meg is kell javítani, utána kell járni, munka és erőfeszítést igényel, de nem gondoltam volna, hogy annyira nagy és megoldhatatlan ez a probléma, hogy napokig ezen kelljen bosszankodnia úgy, hogy szinte hozzá se lehessen szólni.

Mérgemben felkerestem az expertmobil.hu csapatát, akikhez minden ilyen iphone probléma és egyéb elektronikai dolgokkal kapcsolatos javítás esetén fordulunk és az ipad szerviz szolgáltatásuk keretén belül kicseréltettem a kijelzőt. Amire a férjem eljutott odáig, hogy megoldja a problémát már egy tejes napja használható volt a tökéletes ipad készülék. Amikor erre rájött láttam rajta, hogy érti mit akarok ezzel jelezni, és csak annyit mondott, hogy nem tudja mi ütött belé, és hogy köszöni hogy segítek neki ezekben a nehéz időszakokban is.

Leave a Comment