Biztos eredmény, tökéletes árak

Nem olyan régen végeztem el a fodrász szakképesítést, és lettem önálló, szabadon működő fodrász. Mindig is ez volt a vágyam, és azt gondoltam, hogy ebben szeretnék majd kiteljesedni. Persze ehhez szükségem van egy tökéletes szalonra és mellé jó nagy tartalékra, hiszen az első időszakban nincs az az ember, akinek elég vendége van ahhoz, hogy egy munkahelyet rögtön ki tudjon váltani egy fodrász feladatkörrel. Elkezdtem tehát gyűjteni, és azt mondhatom, hogy most már elég anyagi tartalékkal rendelkeztem ahhoz, hogy tökéletes magabiztossággal vághassak bele a saját kis vállalkozásomba és mindemellett a szalonom kialakításába.

Egy ilyen feladat mindig nagyon összetett és sok buktatót tartogat, ez nem volt másképp az én helyzetemben sem, de hála a jó égnek az összes barátom és ismerősöm segítő kezet nyújtott a kis saját birodalmam létrehozásához, ha máshogy nem, akkor ajánlások útján. Nem könnyű ugyanis manapság megfelelő szakembereket találni a feladatok elvégzésére, és a felújítás mindig egy bonyolult és végeláthatatlannak tűnő feladat, ez nem volt másképp itt sem, azonban azt mondhatom, hogy most már teljesen sínen van minden.

Az egyik legnagyobb fejtörést a burkolás feladata adta, mert vagy nagyon későn tudtak volna neki kezdeni a feladatnak, vagy pedig hatalmas vállalási árat kaptam az ajánlatban, de hála a jó égnek aztán rátaláltam a genezisbau csapatára, akik gyorsan a rendelkezésemre tudtak állni és iszonyatosan hatékony és gyönyörű munkát végeztek. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy ha ilyen feladatra keresnek szakembert, mindenképpen vegyék fel velük a kapcsolatot, mert iszonyat egyszerűen és gyorsan haladtak a munkával, és nagyon jó áron dolgoztak. Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal és annak eredményével.

Leave a Comment