A keresztfiam kedvence

Az embernek, ha nincsen még gyereke, de van keresztgyereke már félig meddig magáénak is érezheti az érzést, hogy milyen lesz ha majd egy kis csöppség boldogítja az életét. Bizony vegyes érzés. Egyrészt nagyon örömteli, másrészt viszont rémisztő, ijesztő lehet, hiszen hatalmas a felelősség a szülőkön. Nem csak rövid távon a rövid távú feladatoknál, hanem bizony az eszmék, értékek átadását tekintve, vagy épp az egészséges életet tekintve egyaránt. Nekünk kell példát mutatni nekik. Amit tőlünk látnak, ők is úgy fognak cselekedni rengeteg esetben, és ez bizony már az elején jó ha a szemünk előtt lebeg minden egyes pillanatban.

Én egyébként nem figyeltem kirívóan sosem arra, hogy mit eszek, vagy hogyan táplálkozok. Valahogy sosem volt semmi bajom, a minimális vitaminokat azt gondoltam biztosítom a szervezetem számára, és ez elegendő is ahhoz, hogy az immunrendszerem megfelelően működjön, a szervezetem pedig megkapja a szükséges vitaminokat, tápanyagokat. Most azonban, hogy két hetet is vigyáztam a keresztfiamra rájöttem, hogy ez bizony nagyon sántít.

Neki ugyanis van egy kedvenc gyümölcsleve, amit a https://simigyumolcsle.hu/ oldalról tudtunk neki megrendelni. Imádja ezt az almalevet és bizony nem is nagyon akar mást meginni. Így hát rendeltünk belőle többet és mi is inni kezdtük a férjemmel. Két hét után pedig azt éreztük, hogy sokkal jobb az emésztésünk, kiegyensúlyozottak és türelmesek vagyunk, és jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ennek kapcsán jöttünk rá mi is, hogy amit megteszünk a szervezetünkért, az a minimális törődés, de sokkal többet kell, mert hosszú távon ez bizony nem lesz elegendő.

A keresztfiam tehát nem csak egy nagyon finom gyümölcslére szoktatott rá minket és az egész családot, de az egészségesebb életmód fontosságára is felhívta a figyelmünket az által, hogy két hét után olyan hatást ért el nálunk ez az egy termék, hogy biztosak vagyunk benne, hogy többet kell ezzel foglalkoznunk. Figyeljünk oda magunkra, mert nagyon fontos lehet.

Leave a Comment