Zöld teás készítmények

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

balanceA zöld teát már nem kell bemutatni, hiszen szinte mindenki hallott már róla, főként egészségvédő hatásaival kapcsolatban. Nincs is annál jobb, amikor egy finom, különleges zöld tea mellett olvasgatunk vagy épp beszélgetünk. Egyszerre felüdítő és relaxáló. Azonban rohanó világunkban (sajnos) nem mindenkinek jut ideje arra, hogy a zöld tea "szertartást" beépítse mindennapjaiba, és azon keresztül részesülhessen a zöld tea kiváló egészségvédő hatásából.

Nekik jelenthetnek alternatívát a zöld teát tartalmazó táplálékkiegészítők, vitaminok. A piac nagy, a választék zavarba ejtő. Mégis mi alapján érdemes kiválasztani a megfelelő készítményt. Ezért jól jön néhány segítő szempontot.

Részesítsük előnyben:

  •  a biodinamikus növénytermesztésű alapanyagokból készülő készítményeket (Az élő, tiszta, tápanyag és energia dús növényekért, a föld ökológiai egyensúlyáért),
  • a natúr termékeket, melyek nem tartalmaznak szintetikus anyagokat (pl.tartósítószert)
  • azokat a készítményeket, amelyekben a zöld tea mellett más olyan kivonatok is vannak, melyekkel még hatásosabb eredményt érhetünk el (pl. papaya, gránátalma, olajfalevél, sárgarépa, fekete áfonya, guava, gyömbér, kurkuma, cékla, mangosztán, stb.)
Termékajánló >>


TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24