Teás köszönetajándékok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

koszonoajandekAz esküvői köszönetajándékok, vagy más néven köszönő ajándékok nem kötelező kellékei az esküvőnek, de nagyon kedves formái annak, hogy megköszönjük vendégeinknek, hogy részesei voltak a nagy napnak. Mindemellett egy kis vidámságot, meglepetést csempészhetünk velük az ünnepi asztalra.

Manapság szinte bármi előfordulhat köszönő ajándékként, de azért ezen kis meglepetéseknek is illenie kell a díszítésbe, és az egész esküvő hangulatába. Ezért sok múlik a köszönőajándékok csomagolásán, tálalásán. Ha már kigondoltuk, hogy mivel szeretnénk kedveskedni vendégeinknek, akkor már csak olyan formába kell önteni, hogy az esküvői pompa méltó kiegészítői legyenek.

A tea egy igazán eszményi ajándékötlet, amivel kifejezhetjük köszönetünket az esküvői meghívottak felé. Hiszen semmi sem fogható egy csésze finoman illatozó teához.

 

Ismerkedjünk is meg a legszebb és legötletesebb teás köszönetajándékokkal:

 

  • Gravírozott teás díszdoboz

harney wedding gift 1Kifejezetten elegáns módja a köszönetnyilvánításnak ez az ízléses teás meglepetés. Ebben a szép dobozkában elfér akár 5 kis selyemtasakos tea is. A fém tartó tetejére rá lehet gravíroztatni a házasulandó pár nevét, és az esküvő időpontját. 

 

 

ötlet: http://www.harney.com  


viragzo tea koszonetajandekEz egy igazán egyszerű, akár otthon is összeállítható köszönetajándék, amit könnyen az esküvői dekoráció színéhez igazíthatunk. Két fő dologból áll, az egyik az orgazna tasak, a másik a virágzó teagumó. Mindkettő könnyen beszerezhető, és számos (szín, méret, fajta) variációban létezik, így mindenki össze tudja állítani a neki tetsző csomagot. Az organza tasakba tehetünk egy virágzó teagumót, vagy akár többet is.

Itt még többet olvashatsz a virágzó teákról.

 

 

  • Prémium tea masnival 

tea masnibanItt egy másik ajándékötlet, melyet akár magunk is összeállíthatunk, sőt költségkímélő is. Válasszunk ki egy igazán különleges teát, annak is az egyenként csomagolt (de nem sima filteres) formáját. Itt részesítsük előnyben a selyemtasakos, vászon-, pamuttasakos, vagy piramis teafilteres változatokat, melyek a jobb minőség alapjai az egyenként csomagolt teáknál. Ezután egyenként kössük át a teás csomagokat egy szép, dekorációba illeszkedő masnival, és kész is az ötletes, de nem drága köszönetajándék. Aki nagyobb összeget szeretne szánni erre a célra, az kiegészítheti ezt a kis meglepetést egy porcelán teás tálkával is.

Prémium tea ajánló itt.

kép: http://www.favorideas.com

 

  • Minőségi tea tálkával

tea forteEz egy egészen különleges teás meglepetés a Tea Forté-tól. Már a tea kiszerelése is igazán páratlan. Kiváló minőségű, szálas tea rejtőzik a kis selyem piramisban, melynek fogója a piramis csúcsából kilógó levélke. Mindez egy ízléses, kis teafiltertartó tálkában. Igazán stílusos köszönetajándék, annak aki szívesen szán erre kicsit többet, mint az átlag.

 

 

 

 

  •  Esküvői ültetőkártya, mint köszönetajándék

ultetokartyaHa szereted a "kettő az egyben" megoldásokat, akkor biztosan tetszeni fog ez az ajándékötlet is. Mint egy kínai porcelán teáskanna, olyan szép formájú ez a kis fém ültetőkártya tartó. Romantikus és letisztult benyomást kelt, és az örök szerelmet szimbolizálja a kis szívvel a tartó csúcsán. Minden elegáns asztal méltó kiegészítője lehet, és a vendégeknek is maradandó és szép köszönetajándék, melyet később képtartóként is használhat a megajándékozott.

 

öltet: www.myweddingfavors.com

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24