Teaház Vörös Oroszlán

voros oroszlan

Sajnos BEZÁRT!

A legkedvesebb budapesti teaházam a Ráday utcában lévő Vörös Oroszlán Teaház. Sok személyes élmény, emlék köt ide, mindazon túl, hogy nagyon finom teáik vannak. Azért érdemes pár szót fordítani a teaház bensőséges hangulatára is. Hideg téli napokon igazi "menedékként" szolgál az arra látogatónak, a lenti részen romantikus kis asztalokkal, míg hangulatos galériáján kényelmes babzsák fotelekkel. De nyáron sem kell lemondanunk kedvenc teánk élvezetéről, mert a hívogató terasznak nem lehet ellenállni. Egy szó mint száz, aki egyszer kipróbálja, az biztos gyakran visszajár majd.

    

Elérhetőségek

Budapest IX. Ráday u. 9.
Telefon/fax: (+361) 215 2101

Nyitva tartás:
Hétfő-vasárnap: 11.00-23.00

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Ha szeretnéd, hogy a Te kedvenc teaházad is szerepeljen itt, küldj e-mailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra, melyben leírod, hogy miért is olyan különleges számodra az a teaház.

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24