A tea

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

A tea az egyik legnépszerűbb ital a világon. Történelme, eredete több ezer évre nyúlik vissza. Számos fajtája között akadnak olyanok amelyek komoly egészségügyi hatással bírnak, míg mások egyszerűen csak nagyon finomak. Érdemes az összes teafajtát megismerni, hiszen mindegyik egy külön csoda.

teasÁltalánosságban elmondható, hogy a tea nemcsak finom, hanem egészséges is. Jó néhány tanulmány  bebizonyította, hogy a teákban lévő antioxidánsok pozitív hatást gyakorolnak az emberi szervezetre.  Egyes kutatási eredmények szerint napi 4-6 pohár tea fogyasztása csökkenti a rák kialakulásának kockázatát. Természetesen ez függ a tea fajtájától, minőségétől és, hogy hogyan készítjük el. De írnak még a tea koleszterincsökkentő, szívbetegség megelőző tulajdonságáról is. Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a különböző teafajták más és más egészségügyi jelentőséggel bírnak.

A teák pozitív élettani hatása elsősorban akkor tud érvényesülni, ha önmagában, ízesítés nélkül fogyasztjuk őket, szem előtt tartva a különböző teafajták elkészítési szabályait.

Sokan mégis az ízhatás, és az élvezet kedvéért isszák a teákat, Ők számos teás recept között válogatva tudják beilleszteni mindennapjaikba a teázás örömét.

Egy csésze jó tea mindenkinek megadja amire szüksége van. Kinek a relaxáció, kinek a felfrissülés, kinek a gyógyulás, de mindenre van ideális teás választás, éljünk hát vele!

Szép napot és jó teázást Mindenkinek!

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24