Tchaba, minőségi tea Dubaiból

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

tchaba pai mu tantchaba jasmine pearlBármerre is járok a világban, a tea szeretete végigkísér utamon. Ezért is nagy öröm számomra, hogy legutóbbi utazásom során -Dubaiban- sikerült egy különleges tea-márkával találkoznom.

A Tchaba tea, a világ egyik legexkluzívabb teája.

 Gondoltad volna, hogy Dubaiból származik a világ első, bio alapanyagokból, kézzel készített (tasakos) teája? De ezen -a jelentős szemponton- kívül is, a Tchaba tea igazán különleges élménnyel ajándékozza meg fogyasztóját. Ezekben a teákban fantasztikus összhangban van a tea a természettel. Náluk minden tea, a legjobb teaültetvényekről érkezik, melyet tea-mesterek válogatnak, és állítanak össze a legharmonikusabb formába. Egészleveles (szüret után nem aprítják, darabolják fel vagy törik szét a tealeveleket) teáik vagy ömlesztett formában, szép fémdobozokban, vagy kézzel készített kis vászontasakos kiszerelésben kaphatóak. Az egészleveles teák a jó minőség képviselőiként magukban hordozzák a tea minden jóságát, tele vannak illóolajokkal, és kivételes az aromájuk. Nem tartalmaznak mesterséges szinezéket, továbbá teás tasakjaik ragasztás és fémkapocs nélkül készülnek, így biztosítva a legtisztább tea-élményt.

A Tchaba tea magában hordozza a minőségi életstílus minden örömét.

tchaba showroom

 

Külföldi oldalai:

http://www.tchaba.net/de - Tchaba tea rendelés Németországból

http://www.tchaba.com/home.php - Tchaba tea hivatalos oldala

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24