nov. 21
kedd

Tavaszi fáradtság ellen

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

tavaszAmikor a test vagy a lélek kimerül, szükség van egy kis külső segítségre is. A tavaszi fáradtságot több módon is le lehet küzdeni. A rendszeres, pihentető alvás elengedhetetlen, de ez önmagában nem elég. Furcsának tűnhet, de igenis szükség van némi aktivitásra is, ami felébreszti a testet a téli "szunyókálásból". Legtöbbet a szabad levegőn való mozgás ér, hiszen a tavaszi napsütés már önmagában is új energiával, és jókedvvel tölthet fel bennünket.

Ezeken kívül besegíthetünk szervezetünknek egy-két természetes és egészséges módszerrel is. Ilyenkor a legfontosabb vitamin-készletünk feltöltése, és szervezetünk megtisztítása a felgyülemlett méreganyagoktól. Szinte mindegyik tea alkalmas erre, így mindenki kiválaszthatja a neki tetszőt.

Tovább a "fogyás, méregtelenítés teával" oldalra! >>

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24