Rooibos sangria

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

rooibos sangriaHozzávalók: 2 evőkanál rooibos teafű, 1 l víz, 420g kristálycukor vagy 310g gyümölcscukor, 2 alma, 2 citrom, 2 üveg vörösbor, 1/4 l brandy, 1 l szóda.

Elkészítése: Készítsük el a rooibos teát a szokott módon, felhasználva az összes vizet (ha még nem tudod, hogyan kell a rooibos teát helyesen elkészíteni, itt olvashatsz róla).A cukrot oldjuk fel a forró rooibos teában, majd hűtsük le azt. A megpucolt, gerezdekre vágott almát, és a meghámozott, felkockázott citromot, és narancsot adjuk a rooiboshoz. Majd öntsük bele a vörösbort és a brandyt. Hűtsük le, és fogyasztás előtt öntsük fel szódával.

 

 

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24