Nyerj teacsomagot!

Figyelem! Új ablakban nyílik meg.  E-mail

Nemcsak érdekes és értékes információkat találhatsz napról napra a TeaÜnnep.hu-n, hanem még nyerhetsz is. Nem kell mást tenned, mint válaszolnod a feltett kérdésekre, melyek hetente fognak itt megjelenni (minden kérdésre megtalálod a választ, ha figyelmesen végigolvasod a TeaÜnnep.hu cikkeit). A második hét végén küld be a két kérdésre a választ, neveddel, címeddel, telefonszámoddal e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. -ra, és már csak bíznod kell abban, hogy Téged sorolunk ki nyerteseként.

Aktuális nyeremény: Teás ajándékcsomag

2010.01.01-től a nyeremény 2.000 forintos vásárlási utalvány a TeaShop24 -en!

Beküldési határidő:

 

1. 

2. 

 

Új esély a nyerésre! Regisztrálj a TeaÜnnepre, és teákat, teás könyveket nyerhetsz!

Miért érdemes regisztrálni a nyereményeken kívül?

Például mert regisztrált látogatóink hozzá tudnak szólni a cikkekhez, használni tudják fórumot is, és hírlevelet is kaphatnak.

Kedvet kaptál? ITT tudsz regisztrálni.

Eddigi nyerteseink névsorát itt találod >>

TeaÜnnep már az iwiw-en is!

A játékra való regisztrációval hozzájárulsz ahhoz, hogy ha nyersz, a neved és az általad megadott lakhelyed neve kikerül a honlapra, a nyertesek névsorába!

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24