Nászajándékok

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

naszajandekRégi szép hagyomány, hogy az esküvőre meghívottak ajándékkal kedveskednek az ifjú párnak, ezzel is sok boldogságot kívánva nekik. A nászajándék kiválasztása nem könnyű feladat, még akkor sem, ha jól ismerjük a megajándékozottakat. Vannak a megszokott, általános nászajándékok, amik a pár mindennapi életét segítik elő. De ha valami különlegesebbel szeretnéd meglepni az ünnepelteket, akkor itt találsz néhány szép és hasznos teás nászajándékötletet.

 

  • Szamovár

szamovar

 

Elegánsat és feltűnőt szeretnél ajándékozni? Egy szamovár mindenképpen ámulatba fogja ejteni mind az ifjú párt, mind a násznépet. Célszerű ajándék lehet, olyan házaspárnak, akik szívesen adnak partikat, összejöveteleket. Többet szeretnél tudni a szamovárról? Itt bővebben is olvashatsz róla.

 

 

  • Teatartó

teatarto

 

Egyszerre praktikus és stílusos ajándék a teatartó. Ebben az ablakos verzióban, jól látszanak a szebbnél szebb teafüvek. Minden modern konyha dísze lehet.

 

 

 

  • Teáskészlet

hollohazi porcelan

 

 Aki szereti a különlegeset, és az exkluzívat, annak ez a Hollóházi porcelán teáskészlet, Szász Endre ihlette stílusban tökéletes választás lehet. Egy másik fontos szempont, hogy ez egy időtálló ajándék, ami generációkon keresztül tud majd öröklődni. Ki ne szeretne teázni egy ilyen gyönyörű teáskészlettel?

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24