Májtisztító kúra

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

majtisztito tea

A máj tisztító és helyreállító feladatokat lát el szervezetünkben. Méregtelenít, és ideális esetben hatástalanítja és kiválasztja a szervezetünkbe került mérgeket. Azonban, ha túlterheljük, akkor nem tudja elvégezni helyesen a dolgát. Ilyenkor szükséges egy jól megválasztott tisztítókúra, mely új lendületet ad neki.

Javasolt gyógytea összetevői:

- 1 evőkanál kamilla tea

- 1 evőkanál orbáncfű

Ezt forrázzuk le fél liter vízzel, és hagyjuk állni 15-20 percig, majd szűrjük. A főzetet melegen fogyasszuk, két részletben.

A májtisztító kúra menete:

Reggel, éhgyomorra igyunk meg 2-2,5 dl gyógytea főzetet, majd 15-20 perc elteltével igyunk meg még egyszer ennyit. Ezután jól betakarózva, feküdjünk le 1,5-2 órára.

Jótanácsok a májtisztító kúrához:

Soha NE végezzünk májtisztító kúrát, nehéz munka, vagy hosszan tartó böjt után! Az első tisztító kúra a legnehezebb, a szervezetnek nagy energiákat kell mozgósítania ilyenkor (többek között érzelmi-lelki energiákat is). Akinek beteg mája, soha NE kezdjen tisztító kúrát ősszel, mert a kínai bioritmus-tanítások szerint a máj ősszel a legsebezhetőbb, így az ilyenkor végzett tisztítások csak tovább ronthatnak a beteg állapotán.

Forrás: Viktor Korjakin: Hol kezdődnek a betegségek? című könyvéből.


TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24