Hársfa tea

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail


harsfa_tea_01A hársfa tea főként a légzéssel kapcsolatos panaszokon segít. Kiváló mandulagyulladás és a különböző szájinfekciók ellen. Felső légúti hurutok, lázas meghűlés, köhögés, gyulladások esetén izzasztó hatású.

Segít a szervezetnek átvészelni a betegséget, tisztító hatása révén felgyorsítja azok lefolyását.

Továbbá enyhe vizelethajtó és jó szívzavarok ellen is.

Jelentős még stressz-ellenes és nyugtató hatása is. A hársfa virágot gyakorta használják a gyógyászatban, mint nyugtató, lazító hatású anyag. A hársfa virág egyike azon nyugtató hatású anyagoknak, amit bárki, akár hosszú ideig is használhat.

Hársfa tea elkészítése:

Helyezzünk a csészébe 1 db filter tasakot, vagy 2 gramm hársfavirágzatot, amit forrázzunk le 2 dl vízzel. A forrázatot lefedve állni hagyjuk, majd ízesítve fogyasztjuk. Gyermekeknek gyengébb főzetet készítsünk.

 

Túlzott fogyasztása megzavarhatja a szervezet hőháztartását és gyengítheti a szívet. Csak meghatározott ideig alkalmazható (maximum 7-10 nap) és indokolt esetben.

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24