Gyümölcsteák

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

gyumolcsos_01A gyümölcsteák külön csoportba sorolhatók, mivel nem tartalmaznak tealeveleket, így nem nevezhetőek klasszikus értelemben vett teáknak. Ebben a formában a növények vízben forralt anyagait tartalmazó főzetet értünk tea alatt.

A tiszta gyümölcsteák nem tartalmaznak keserűanyagot és koffeint, így elkészítésük során sem kell óvatosan mérnünk az áztatás, forralás idejét, illetve attól sem kell tartanunk, hogy az esti órákban túlságosan felélénkítenek minket.

Egy részük, többféle növény keveréke. A legismertebb keverékek csipkebogyót, hibiszkuszvirágot, bodzát, áfonyát, epret, amát, citrom-, és narancshéjat tartalmaznak.  

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24