Fogyás mate teával

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

fogyas mate teaA mate teát elsősorban immunrendszer erősítő hatásáról ismerik. Pedig az csak egy, a számos kedvező hatása közül. Kevesen tudják, de a mate tea például az egyik legjobb fogyasztó tea.

Fogyást elősegítő tulajdonságát elsősorban a benne lévő szaponinnak és mateinnek köszönheti. Ezek külön-külön is nagyon hatásos alkotóelemek, de együttesen még inkább.

Ezen anyagok által a mate tea csökkenti az étvágyat, ugyanakkor segíti az emésztést, tisztítja a szervezetet. Segít a zsírtömeg csökkentésében is, mivel növeli az elégetett kalóriák számát. Javítja a zsírraktárak energiává alakulását, és serkenti az anyagcserét. Úgy segíti elő a zsírégetést, hogy közben növeli az energiaszintet.

Ha még többet szeretnél megtudni a mate tea kedvező hatásairól, vagy helyes elkészítéséről itt megtalálhatod.


 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24