Fogyás fehér teával

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

fogyas feher teavalA fehér tea élettani hatásai bizonyítottan egyedülállóak. Számos jótékony hatása közül az egyik , hogy segíti a fogyást és a  méregtelenítést.

A fehér tea -a zöld teához hasonlóan- tartalmaz koffeint, amely köztudottan zsírégető hatású. Így elsősorban ezen alapul a fehér tea fogyást elősegítő hatása. De koffein több italban is van, akkor miért érdemes épp fehér teával támogatnunk a súlyvesztésünket? Erre számos érvünk van:

 

1

A fehér tea tartalmazza a legtöbb antioxidánst a teák közül. (Az antioxidánsok megkötik a testünkben lévő, sejtromboló hatású szabad gyököket, amelyek nem csupán kisebb fertőzésekért vagy az öregedés felgyorsulásáért felelősek, de jelentős szerepet játszanak a daganatos betegségek kialakulásában is.)

2

A fehér tea ízesítés nélkül is nagyon finom. Természetesen édeskés íze miatt, nem igényel édesítést, ezáltal "0" kalóriás ital készíthető belőle.

3

A fehér tea fogyasztása megkönnyíti a diétát, mert csökkenti az éhségérzetet. 

4

A fehér tea nem színezi el a fogakat, mint például a fekete tea. Ennek az az oka, hogy kevés csersavat tartalmaz. Másrészt viszont tartalmaz fluoridot, amely védi a fogakat.

Itt még többet tudhatsz meg a fehér teáról. >>

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24