Fogyás chai teával

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

fogyas chai teaval

A chai tea nem csak nagyon ízletes, de egészséges is. Sőt, még a fogyásban is segítségünkre lehet. Fő összetevői, a fekete tea és a fűszerek különböző módon, de egymást kiegészítve hatnak pozitívan szervezetünkre.

A fekete teában lévő koffein (tein) gyorsítja az anyagcserét, és serkenti a vizelet-kiválasztást. Az elhízás megelőzésében is fontos szerepe van, mert gyorsítja a zsírok lebontását.

Ehhez jönnek még a fűszerek.

  • A fahéj egyik legkedvezőbb tulajdonsága, hogy fokozza a többi anyag pozitív hatását. Továbbá csökkenti a vérnyomást, a fájdalmat, és a lázat is.
  • A kardamom javítja az emésztést, és serkenti a szívizom működését.
  • A szegfűszegről azt mondják, hogy kiváló gyomorerősítő, de például jó fertőtlenítő és  enyhe érzéstelenítő is.
  • Természetes görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású fűszerünk a gyömbér. De ezzel még nincs vége jótékony hatásai számának. Serkenti az emésztőnedvek kiválasztását, de jó például izomgörcsök esetén is. Fokozza a vérkeringést, és jó hatással van a visszerekre. Támogatja a kifáradt szervezet, és a szexuális vágyra is serkentőleg hat. Sőt kísérletek azt is igazolták, hogy csökkenti a koleszterin szintet és a magas vérnyomást. 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24