Fehér teás turmix

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

feher teas smoothieA fehér tea a legegészségesebb teák egyike, így nem meglepő, hogy az egészséges táplálkozás elkötelezettjeinek elég hamar kedvencévé vált. Ráadásul a fehér tea íze annyira lágy, annyira finom, hogy még azokat is meggyőzi, akik egyébként nem nagyon isznak teát. Így biztos vagyok benne, hogy ez a most bemutatott fehér teás turmix is sokak kedvencévé fog válni.

Hozzávalók (2,5 csészényihez, ami kb. 6,25 dl):

3,75 dl fagyasztott gyümölcs (lehetőleg erdei gyümölcs, vagy eper, málna, áfonya), 2 dl sovány tej, vagy szója tej, vagy sovány natúr joghurt, 1 dl elkészített, lehűtött fehér tea (a fehér tea helyes elkészítési módjáról itt olvashatsz), 1,25 dl gránátalma vagy áfonya lé, 1 db meghámozott, felkockázott banán hidegen.

Elkészítése: Nagyon egyszerű. Tegyük bele az összes hozzávalót a turmixgépbe, és turmixoljuk addig, míg krémes nem lesz. Azonnal tálalható.

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24