Esküvői teák

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

eskuvoi tea_01Egy elegáns esküvő italválasztékából semmiképpen sem maradhat ki a tea. Sőt manapság már kifejezetten az esküvő hangulatához illő teakompozíciókat is készítenek. Ezekben a teákban általában a virágok dominálnak, és mind vizuális hatásban, mind illat-, és ízhatásban méltóak az esküvő fennköltségéhez. Nézzünk is párat a legszebbek közül:

Szerelmes mandulás tea

A benne lévő rózsaszín szívecskék szimbolizálják az örök szerelmet. Ennek az esküvői teának rooibos tea az alapja, és rózsaszín cukor szívecskéket, édes mandula darabokat, krizantém és rózsa szirmokat tartalmaz. (http://herbs-teas.com)

Fehér esküvő tea

Ez a tea egy elegáns és csodálatos keveréke az ízeknek. Az alap egy fehér tea különlegesség a Pai mu Tan, amit szépen kiegészít egy kis citromos vanília, és apró rózsabimbók sokasága, melyek az új szerelmet szimbolizálják.(http://www.harney.com/weddingtea.html)

viragzo tea_snow_mint

Virágzó teák

A virágzó teák, azon kívül, hogy pozitív üzenetet, jókívánságokat közvetítenek, jelképeznek, méltó díszei lehetnek az esküvői asztalnak. Hogy mindenki gyönyörködhessen a megigéző látványban, célszerű üveg teáskannában felszolgálni  a teát. Több variációja létezik, így mindenki megtalálhatja az ízlesének és az asztal díszítésének valót. (http://bloomingtea.com/products.html)

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24