Eilles tea

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

Joseph Ellies 1873-ban nyitotta meg első minőségi élelmiszer üzletét, a müncheni Residenz utcában, (a bajor városi operaházzal szemben) ahol finom, különleges kávét, teát, bort és lekvárokat forgalmazott . Eilles úr a legkiválóbb minőség megszállottja volt, akinek a jó sem volt elég jó. Ennek a maximalizmusnak köszönhetően, Joseph Eilles hamarosan a bajor királyi udvar beszállítója lett II.Lajos uralkodása alatt, és még ma is a müncheni teázási kultúra egyik megalapítójának tekintik.

eilles_01Az Eilles teák a mai napig ezen filozófia szerint készülnek. A legjobb teák, a világ legkiválóbb termőterületeiről garantálják valamennyi Eilles tea magas minőségét. Teakostolóik több mint 3000, világszerte ismert teakülönlegességből választják ki a legnemesebbeket és a legaromásabbakat tea választékunk összeállításához. Amilyen változatos az emberek ízlése, olyan változatosak teáik is. A tea szerelmesei szeretnék, ha hasonló módon kezelnék Őket, mint a borkedvelőket. Számukra a minőség és a választék számít. A tea nagyon egészséges, és sokféle ízében mindenki megtalálhatja a neki tetszőt. Az Eilles tea-paletta egyedi ízkompozíciójában és választékában szinte minden kívánságnak eleget tesz.

eilles_02

Minőségi választékukban megtalálhatóak a fekete, zöld, rooibos, gyümölcs, és gyógynövény teák. Teáik kiszerelése is igen változatos.Vannak kimért szálas teáik, hagyományos filterezessél készült teáik, "gyémánt" tasakos (Tea Diamond®) teáik, és speciálisan nagyobb mennyiségű tea elkészítéséhez alkalmas, nagy tasakos (tea jacks) teáik.

Mindezek közül a gyémánt tasakos teákat emelném ki. Nevét a különleges piramis alakú selyemtasakról kapta, mely lehetővé teszi, hogy minőségi, szálas teákat igyunk, a filter adta kényelemmel. A tasakok finom szövési módja biztosítja, hogy a forró víz maximálisan kihozza a teafűből a legjavát. A gyémánt tasakos teákkal egyszerre minőségi és kényelmes a teázás. 

 

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24