Csészényi kávézó

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

cseszenyi kavezoA minap sikerült egy igen kellemes helyet felfedeznem Budapesten a Krisztina tér közelében. A hely neve: Csészényi Kávézó.

Felvetődhet a kérdés, hogy mit keres egy kávézó, egy teaház ajánlóban? A válasz igen egyszerű, ebben a kávézóban jó minőségű, szálas teák sokaságából lehet választani. Engem is meglepett, de nagyon finom teáik vannak. Sőt, ha megtetszett valamelyik tea, elvitelre is lehet kérni, 50gr-os kiszerelésben. Az én kedvencem a sivatagi nyár nevezetű rooibos tea volt. De olyan sok ínycsiklandó teájuk van, hogy biztos visszatérek még kipróbálni egy-kettőt. Ja, és a kiszolgálás is első osztályú.

Elérhetőség:

1013 - Budapest, Krisztina krt. 34.

Tel: 212-65-71

Nyitva tartás: H-P: 8-22, Sz-V: 10-21

 

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24