Advent

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDF | Nyomtatás | E-mail

adventAdvent, a várakozás, a reménység időszaka, mellyel Jézus születésére készülünk fel. Számítása úgy történik, hogy András napjához legközelebb eső vasárnap, és december 25. között lévő négy hetet nevezik, az ún. "szent idő"-nek. Ez alatt a négy hét alatt készülünk fel a karácsonyra, amikorra díszbe öltöztetjük mind lelkünket, mind környezetünket.

Az adventi koszorú négy gyertyáját az adventi időszak négy vasárnapján, sorban kell meggyújtani.

Advent a meglepetések időszaka is.  Az egyik ilyen kedves meglepetés az adventi naptár, mellyel örömet szerezhetünk, és még nagyobb örömmé tehetjük a karácsonyra várakozás időszakát. A várakozásnak ezt a játékos és örömteli módját egy édesanya (Gerhard Lang édesanyja) találta ki, azon okból, hogy szebbé és gyorsabbá tegye gyermekének a karácsonyra való izgatott várakozás időszakát. Egy kartont 24 mezőre osztott és minden napra tett egy cukorkát, amiből gyermeke minden nap levehetett egyet. Később ez a kisgyermek felnőtt fejjel visszagondolt erre a gyönyörű emlékre, és elhatározta, hogy adventi naptárakat fog készíteni és árulni, hogy mások is örömüket lelhessék benne. Az adventi naptárnak azóta is töretlen a népszerűsége , mind a kicsit mind a nagyok körében.

Szeretné meglepni szeretteit egy különleges adventi naptárral? Esetleg saját kezűleg készítené? A teashop24 -ben mindkettőre talál ideális megoldást:

Adventi teanaptár

Teák saját készítésű adventi naptárhoz

 

TeaShop24

Szeretne jó minőségű teát inni? A TeaÜnnep online teaboltjában, a TeaShop24 -ben 100 féle kiváló minőségű, kedvező árú tea között válogathat. Zöld tea, fehér tea, fekete tea, rooibos vagy gyógynövény tea, nálunk biztosan megtalálja a kedvére való teát! De ha gondja van az ajándékozással, abban is segítségére leszünk, hiszen a teás ajándékcsomag igazán különleges meglepetés bármilyen alkalomra. Nézzen be hozzánk, megéri! 

teashop24